Transfer prese

U našoj ponudi ćete pronaći transfer prese koje odgovaraju Vašim zahtevima!

Posetite naš Demo centar i testirajte brojne transfer prese za različite primene. Otkrijte koje prese odgovaraju Vašim zahtevima. Da li ste se odlučili? Priuštite sebi obuku na licu mesta i ponesite Vašu željenu presu.

 

Sendvič transfer prese

Sendvič transfer prese su idelane za manje i srednje tiraže. Takođe ove prese se rado koriste kao uređaj za mobilnu upotrebu i kao dodatni uređaj.

više...
 

Sendvič prese koje se otvaraju na stranu

Kod sendvič presa koja se otvaraju sa strane grejna ploča se okreće u stranu. Možete lako navući tekstil na radnu ploču bez uticaja toplote i precizno pozicionirati motiv.

više...
 

Pneumatske prese

Pneumatske transfer prese su idealan izbor za velike tiraže i visok pritisak presovanja. Radna ploča se spušta pritiskom na dugme i podiže automatski nakon isteka vremena štampe.

više...
 

Prese za kape

Prese za kape su idealan izbor za profesionalno štampanje kapa. Ovi uređaji su takođe dobra alternativa za uštedu energije kod štampanja manjih površina.

više...
 

Multifunkcionalne Prese

Štampa različitih aplikacija pomoću multifunkcionalnih presa. Različitim dodacima možete štampati na tekstil, kape, cipele, pa čak i na lopte.

više...
 

Prese za šolje

Uz pomoć naših presa štampajte šolje i pivske krigle sublimacionim postupkom ili tonerskim transferom.

više...
 

Kompresori

Snabdevajte transfer ili membranske prese komprimovanim vazduhom uz pomoć naših izuzetno tihih "Bešumnih kompresora". Izaberite optimalni učinak za Vaš obim posla!

više...