O nama

Alphaset - Vaš partner u Signmaking industriji

Već 24 godine smo poznati kao pouzdan i fleksibilan partner i dobavljač reklamne tehnike u Austriji. Zajedno sa našim klijentima izrasli smo u jednu od vodećih firmi u ovoj branši. Naša ponuda obuhvata široku paletu proizvoda neophodnih za ispisivanje, štampu velikog formata, oplemenjivanje tekstila i još mnogo toga.

Firma Alphaset Beograd postoji više od deset godina i već se na samom početku pokazala se kao inovativan i pouzdan dobavljač za veliki broj kupaca iz cele Srbije i Crne Gore.

Kod nas ćete pronaći proizvode isprobane u praksi sa optimalnim odnosom cene i učinka. Ogromnu važnost za nas predstavlja kompetentno i sveobuhvatno konsultovanje naših klijenata, koje im omogućava da steknu prednost i uvek budu korak ispred konkurencije.

Pored centrale u Austriji imamo i filijale u Beogradu, Bratislavi, Brnu, Budimpešti i Pragu, gde smo takođe primenili naš uspešni koncept, kako bi se u potpunosti orijentisali prema potrebama naših kupaca.

Uspešni, zadovoljni klijenti i kontinuirana ekspanzija su pokazatelji našeg uspeha. Uz stalne inovacije i investicije osiguraćemo uspeh našim kupcima i u budućnosti.