Evolution E3

Evolution E3 stoni uređaj za sečenje

Uz pomoć stonog uređaja za sečenje Evolution E3 secite PVC ploče, transparente, kartone, materijale za displej, zastave i još mnogo toga. Dostupne širine sečenja: od 1,60m do 3,60m.

Specifičnosti Evolution E3

Uz pomoć Evolution secite i trimujte Vaše ploče, displeje, transparente i još mnogo toga. Dostupne su širine od 1.60m do 3.60m.


Precizno sečenje

Stavite Evolution na radnu ploču. Uz pomoć prave osnovne ploče mašina za sečenje postiže izuzetnu preciznost. Secite i posle nekoliko godina precizno zahvaljujući upotrebi bez zamornih slojeva prašine i izuzetnom kvalitetu ugradnih delova Evolution.

Jednostavna i prijatna upotreba 

Integrisani mehanizam za podizanje i održavanje uz upotrebu samo jedne ruke. Materijal je na taj način celom dužinom fiksiran i ne klizi. Držač za alat je opremljen sa dva nožića, pa možete seći u svim pravcima. Nožići se mogu lako zameniti. Takođe možete dodatno kupiti tekstilni točak, koji se može montirati za čas.

Izuzetan kvalitet proizvodnje

Preko više od 30 godina Keencut proizvodi uređaje za sečenje vrhunskog kvaliteta.  Keencut teži izradi najboljeg proizvoda svoje vrste i to po povoljnoj ceni.